Zsemberi-Szígyártó Miklós, 2018-ban végzett a Budapesti Metropolitan Egyetem Tervezőgrafika MA szakán, képi ábrázolás specializáción. Szabadúszó grafikusként dolgozik, párjával, Sz. Eszteró Anettel, Budapesten. Főként kiadóknak tervez és tördel könyveket. Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központnak tervez plakátokat és kiadványokat.

Emellett autonóm plakátokat és művészkönyveket készít kiállításokra és pályázatokra. 2014 óta számos hazai és külföldi kiállításon szerepelt munkájával. Plakátjait beválogatták a II. PosterFest nemzetközi plakátkiállításra, az Uruguay Cartel 2019-ben és 2020-ban is beválogatta plakátját. 2020-ban megjelent Zsibbadás című könyve, a Semmelweis Kiadó és a Now Books & Music gondozásában.

2016 óta a Magyar Művészkönyvalkotók társaságának aktív tagja. 2020 óta pedig az OPLA projekt kötelékébe fogadta, így Korolovszky Annával, Gál Krisztiánnal és Sz. Eszteró Anettel közösen fiatalok és a plakát nagyjait egyaránt felvonultató plakátkiállításokat szerveznek a Szimplában.