Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Friss Összművészeti Formáció (FÖF) működteti, tölti fel tartalommal. Honlapunkon egyesületünkről, márkáinkról, tagjaink által létrehozott műalkotásokról, termékeinkről és aktivitásainkról informáljuk az ide látogatókat.

Jelen jogi nyilatkozat honlapunk használatának feltételeiről, szabályairól szól. Bizonyos esetekben más szabályokat is figyelembe kell venni, például a honlapon közzétett felhívások esetében, ilyenkor a további szabályokat az adott helyhez kapcsolódó felületeken tesszük közzé.

A www.fofcsoport.hu weboldal használata

Honlapunk tartalmai saját, otthoni használatra használhatók fel. A honlapon található tartalmak törlése, módosítása, mások általi kereskedelmi forgalomban való használata, közzététele nem megengedett. A honlapon lévő képi-, szöveges anyagok, szellemi termékek és egyéb dolgok a Friss Összművészeti Formáció tulajdonát képezik, beleegyezésünk nélkül nem használhatók fel.

©Friss Összművészeti Formáció (FÖF)

Minden másfajta felhasználás tilos, és jogi következményekkel járhat!

Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, kép/illusztráció, mozgókép, hang, szoftver és egyéb anyag (továbbiakban "feltöltött tartalmak") szerzői vagy védjegyjogai a Friss Összművészeti Formáció tulajdonát képezik, vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre.

A Friss Összművészeti Formáció előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül Önnek tilos kereskedelmi célokra használni a webhelyet, illetve annak bármely elemét, tartalmát, illetve tilos annak tartalmát bármilyen online vagy offline felületen felhasználni.

Jogi nyilatkozat módosítása

A honlapon szereplő adatokat, és/vagy a jelen Jogi nyilatkozatot bármikor előzetes bejelentés nélkül módosíthatjuk. Kérjük, figyelje rendszeresen, hogy nem történt-e benne változás! A változások a honlapon történő közzétételkor azonnal érvénybe lépnek. A honlap ön által történő további használata változtatások elfogadását jelenti.